Volume 5

Volume no. 5/2011

  1. Estimation of efficiency of functioning of plant products in Poland on the example of potatoJ. Chotkowski 
    abstract     Pełny tekst/Full text:
  2. Wpływ różnych technologii produkcji pszenicy ozimej na zasiedlenie jej ziarna przez grzyby z rodzaju FusariumJ. Czaban, B. Wróblewska, A. Sułek, G. Podolska 
    abstract     Pełny tekst/Full text:
  3. Agroklimatyczna norma średniej temperatury powietrza w Polsce na lata 2011–2020T. Górski, J. Kozyra
    abstract    Pełny tekst/Full text
  4. Porównanie plonowania pszenicy ozimej, jęczmienia jarego i buraka cukrowego
    w doświadczeniach polowych i na plantacjach produkcyjnychA. Harasim, M. Matyka

    abstract      Pełny tekst/Full text:
  5. Comparison of the environmental impact of selected farms in the context of using funds of Common Agricultural PolicyJ. Kopiński 
    abstract    Pełny tekst/Full text:
  6. Influence of adjuvants addition on lenacil residues in plant and soilM. Kucharski, J. Sadowski, B. Wujek, J. Trajdos
    abstract     Pełny tekst/Full text:
  7. Reakcja odmian pszenicy ozimej na nawożenie azotem w doświadczeniach wazonowychG. Podolska, M. Wyzińska  
    abstract     Pełny tekst/Full text:
  8. Analysis of variation and interdependence of phenotypic traits in inflorescence mutants of lucerne (Medicago sativa L. sl.)D. Weigt, J. Bocianowski, Z. Broda, A. Tomkowiak
     abstract    
    Pełny tekst/Full text: